Janneke Schotveld

Janneke Schotveld leest voor uit Superjuffie en vertel over ridsters, lettervreters en piekermannetjes, Er is een boekenquiz met de kinderen en ze mogen natuurlijk vragen stellen!

Over Superjullie!

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze namelijk in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden. Juf Josje probeert haar gave te verbergen voor de kinderen op haar nieuwe school, maar dat lukt niet lang. Gelukkig beloven ze niets te vertellen tegen de strenge directeur. Want het kan natuurlijk niet, een juf die halverwege een dictee zomaar wegvliegt. Samen verzinnen ze steeds allerlei uitvluchten als juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak.
Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de Stadsdierentuin. Lukt het Superjuffie en de kinderen om de dierentuin van de ondergang te redden?

Voor 7+
10.30 – 11.15 uur
12.30 – 13.15 uur
Signeren: 11.30 uur
Bibliotheek (Lebuineszaal)
Entree/deelname: gratis